keskiviikkona, toukokuuta 28, 2008

"Varrella virran viiniä" ja viikon muita outouksia

Hienoa. Meillä on koita. (Onko tuo oikeallinen monikon partitiivi?) Noh, joka tapauksessa niitä lentäviä koi-eläimiä, jotka syövät villapaidat ja jauhot. Lisäksi olen todennut, että asunnossa lentelee jättikokoisia hormonihyttysiä. Wiii-iiii-ii-iii. Eläinrakkaudellanikin on rajansa.

Nyt sitten pitäisi vissiin lähteä metsästämään laventelia tahi seetripuukuulia. En halua kenenkään syövän villasukkiani tai sitä nenäliinan kokoista Vuittoniani.

~ Kuluneella viikolla ranskikset ovat taas kunnostautuneet outouksissa. Sitä jopa Hesarin sivuille päässyttä sankaria, joka sitkeästi haluaisi laskuvarjohypätä 40 kilometristä, en edes kummemmin kommentoi. Raukalla on vielä nimi, joka eroaa vain parilla kirjaimella tänään tuomittavasta sarjamurhaajasta (Michel Fournier - Michel Fourniret), joten välillä ihan hämmentyy otsikoita lukiessaan. Fourniret'n tapaus onkin melkoisen uskomaton: niinhän sitä sanotaan, että sairaimmat sarjamurhaajaleffat saavat inspiraationsa tosielämästä, mutta silti lehtiä selatessa pitää aivan muistuttaa itseään, että "Tämä ei ole fiktiota".

~ Kevyempiin outouksiin voisi laskea sen tilallisen, joka selkeästikin on päättänyt muuttaa veden viiniksi... eiku siis.

276 pullollista Arbois'n viinejä upotettiin pari päivää takaperin erään tekojärven pohjaan ihan tarkoituksella. Kokeen takana olevan viininviljelijän on tarkoitus nostaa aina kahdenkymmenen vuoden välein 24 kappaleen laatikollinen ylös, ja verrata vedenalaisen viinin kehittymistä tavallisessa kellarissa lojuneeseen viiniin.
Siinä on urakkaa vielä jälkipolvillekin.

~ Tänä iltana olisi Sex and the Cityn ensi-ilta, mutta minä taidan raahautua paikalle vasta perjantaina, kunhan Sanna kotiutuu Pariisista. Kaikki tilaisuudet ylipukeutua pitää käyttää hyväksi. Toisaalta, minä ja minun merkkituoteinhoni... Libération kirjoitti taannoin artikkelin elokuvassa näkyvistä kiljoonista tuotemerkeistä. Muistan Tom Cruisen puhuneen joskus Nokian communicatoriin, mutta SATC kuuntelee muutakin kuin Tomppaa: elokuvassa nähdään 163 tuotemerkkiä, joista kahdeksan on virallisia partnereita (esim. Mercedes ja Swarovski).

Sa-ta-kuus-kyt-kol-me.

Sissus.

5 kommenttia:

 1. Sissus indeed. Aikamoista product placementiä!! Sydämeni itkee kun en pääse SATC-huumaan mukaan vielä... sitten tenttien jälkeen vasta. Suomessa. Kun kaikki ovat jo sen nähneet ja juonipaljastukset tehneet. Buuhuu!!

  Oishan se nyt pentele ollut komeeta käydä hienosti Leicester Sq:n ylihintaisessa teatterissa sitä ykköset niskassa tsiigaamassa. Miksi oi miksi päätin mennä grad schooliin?! ;P

  Tsemppiä ötököiden karkotukseen! :)

  VastaaPoista
 2. Täällä ei edes ole ylihintaista :D

  Mut hei! Esitän vakaan vastalauseeni bloggaamisesi lopettamisen johdosta!
  Myh.

  VastaaPoista
 3. Nythän tuohon leffaan voi asennoitua ihan uudella tavalla eli menen bongaamaan ja laskemaan nuo merkit... Ajattelin kyllä odottaa leffan DVD-versiota, kuten kaikkien elokuvien kohdalla. Tykkään katsoa filmit kotosalla intiimisti ja kun ei mua häiritse etukäteen korviin kantautuneet juonipaljastuksetkaan. Jos joku mut teatteriin raahaa, voinen lähteä, mutta itsenäisesti en sinne raahaudu...

  Minäkin esitän vastalauseen Bennetin (ja Looran) bloggauslopetuksesta! Kuinkas minä nyt ylläpidän Lontoo-kuumettani...

  VastaaPoista
 4. Heh, niinkuin Marie Antoinette -leffassa voi bongata Converseja :D

  VastaaPoista
 5. Anteeksi tyttäret armaat. Kovin se ottaa itselläkin koville. :S

  Never say never. Vaikka eilen kovasti vannoinkin. :)

  VastaaPoista