keskiviikkona, toukokuuta 21, 2008

Viikolla

Viikon kivat:

 • Taidan lauantaina ehtiä Emmaukselle. Second hand -hortoilijan taivas. Vaatetta siellä ei niin paljoa ole, mutta kaikkea muuta. Jos minulla olisi auto, sijoittaisin suoraan 15 euroa johonkin niistä upeista lipastoista... Haavetta, haavetta, haavetta on, kaikki laulut maan. Miksipä lipaston lasisen tänään muistinkaan...
 • Sunnuntaina menemme näillä näkymin L:n kanssa St-Croix'n eläinpuistoon. Minä pääsen silittämään karitsoja! Olenkohan ainoa yli metrin mittainen lampaanhellimisjonossa?
 • Saksassa on hirveästi hienoja kenkiä. Tulee runsaudenpula kun ihminen yrittää valita joukosta itselleen niitä yksiä hyviä juhlasandaaleja.
 • Viime viikonloppuna kävimme tiirailemassa Nancyn Parc de Pepinière'n lammaseläimiä. Ne ihan pienet olivat vallan craquants:

Viikon ei-kivat:
 • Polkupyörä. Tai ei siinä pyörässä mitään vikaa ole, mutta se saa**nallinen ranskalainen venttiili. On äärimmäisen kätevää, kun renkaasta saa ilman ulos, muttei puolen tunnin taistelun aikana mitään sisään. Tram vei minut hypermarkettiin hyperventiloimaan (ok, vain kuvainnollisesti, mut kun en tykkää ihmismassoista) ja ostamaan uuden sisärenkaan. Nyt rengas on jo vaihdettu, mutta vaatii vielä ojennusta, vähän ollaan vinossa.
 • Tiistai. Voiko olla mitään tuskaisempaa kuin tunnin mittainen tentti ja sitten kolme tuntia englantia? Turhautumisen huippu.
 • Olemme kaksi viikkoa suunnitellaan ylipukeutuvamme Sex and the Cityn ensi-iltaan (28.5.). Mutta Sanna onkin ensi keskiviikkona Pariisissa. Pöh. En tosin tiedä onko minulla oikeus harmiintua siitä, että joku on SATC:n ensi-illan aikaan Pariisissa, joten menemme ilmeisesti katsomaan pätkän perjantaina. Ehdin vieläkin ennen Suomea \o/ (Mikä muukaan mulla olisi ollut motiivina kyseiseen leffan tunkemiseen...)
Jotta ei nyt kuitenkaan menisi ihan kitisemiseksi, muutama kukkakuva. Olisin niin kovin halunnut maastoutua tuonne sekaan, mutta en ehkä sittenkään ole tarpeeksi punainen...

2 kommenttia:

 1. Voih, olisipa täälläkin jossain second hand -taivas (tosin, voi ollakin, mutta se auto puuttuu). Puuttuvat huonekalut on tilattava kalliilla Ikeasta ja minun lomarahani Suomeen menevät todennäköisesti siinä.

  VastaaPoista
 2. No höh.
  Mut toi emmaus on täällä siinä mielessä eikoinen, että monessa muussa kaupungissa sinne ei tosiaan pääse ilman autoa. Ovat syrjässä.

  Mut tosiaan, jätin jo linkin blogiisi, on siellä Londoossakin Emmauksia...

  VastaaPoista