torstaina, tammikuuta 24, 2008

Hyvä päivä

Sori floodaus, mutta unohtui edellisestä / en vielä tiennyt, seli seli.

Tänään on selkeästikin hyvä päivä. Jo siksikin, että pääsen pesukoneen ääreen, mutta se ei suorastaan liittynyt.
Sain Maurelitalta kauniin tunnustuksen, You make my Day -läpyskän.

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."
Kiitän, ja jaan eteenpäin. Ensiksi itselleen Maurelitalle ja Pligaablogille, joka kuuluu vakioblogeihini, ja joka varmasti jollakin tavoin motivoi minua aloittamaan julkisen kirjoittamisen.

Muutenkin, se on tuo sivupalkki, joka aika pitkälti kertoo, keiden sivuille eksyn useammin kuin joskus: Itävallan Tiia ei ole ollenkaan niin keskinkertainen kuin antaa ymmärtää, eikä tietenkään saa unohtaa toista alppimaalaista, Helvetian Annea. Helvetianmoista elämää on suorastaan ihastuttavan rehellinen blogi, iso hatunnosto sinne.

Arkielämän pikkusattumusten kuvaajista Tiramisua Milanossa on aivan ehdoton, ja gradusta huolimatta aurinkoa riittää Provencessa.

Ja jotta ei menisi ihan pelkäksi ulkosuomalaisuudeksi, kotomaan kamaralle palkinnot lähtevät Tiffanylle ja Grindwynille Jyväskylään.

---
Ainiin, ja sitten se unohdettu osio: Sain kirjeen Kelalta. Saan vihdoinkin opintotukea! Oli jo aikakin. Vuokraisännan kanssa on myös sovittu tapaaminen, eli kohta olen ihan laillisesti omassa kodissani. Pelottavan valoisalta näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti