tiistaina, helmikuuta 05, 2008

Snif :-(

Lammassikamuki, 21. 11. 2007 - 5. 2. 2008. Kaakelilattia kävi kohtalokkaaksi.Tänään ei ollut suoranaisesti minun päiväni. Ylläoleva tapahtui sen jälkeen kun työkoneestani petti täysin grafiikkakortti tai jokin. Olen jo sanonut atk-ihmiselle, että se näyttö on vilkkunut, mutta Viisaan ATK-miehen mukaan vika oli näytössä. En viitsi edes olla vahingoniloinen siitä, että olin oikeassa.

Koska en voi tehdä muutakaan koneen puutteessa, aloitin labrassa pitkään harkitun 5S -projektin. Kyseessä on siis kaunis ilmaisu sille, että siivoan varastotilan ja heitän pois kaiken mitä ei ole käytetty kymmeneen vuoteen. Laitan nimilaput hyllyihin. Otan/otin valokuvia nykytilasta, otan valokuvia kun se on siisti, ja pistän ne esille uhkaukseksi.

Vaikeaa tämä laadunhallinta.

Vielä kun saisi saman aikaiseksi omassa huoneessaan niin elämä olisi valoisa ja helppo. Eiku.

4 kommenttia:

 1. Moi! Oon jo jonkin aikaa salamyhkäisesti seuraillu sun blogia, ja oon sitä mieltä että kirjotat hauskasti ja säpäkästi. Jatka toki samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 2. Hih! Mitähän mä tuolla aikasemmin vinguin, kun ollaan niin kauniisti edustettuina. Vaikka Olli nyt vähemmän kirjoitteleekin :D

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Turre,
  noh kiitos ja tervetuloa seuraan :)
  Minunkin pitää tutustua tarkemmin blogiisi. Aupairien kärsimykset (ja hyvätkin hetket) ovat usein mukavaa luettavaa. Itselläkin kokemusta moisesta vuodesta... silloin lukion jälkeen.

  Sanna,
  itseasiassa vinguit "ihan oikeasta asiasta". Protagonisti-lista on lisätty jälkeenpäin, omat linkit viittaa vielä johonkin livejournalin syvyyksiin

  VastaaPoista