torstaina, marraskuuta 06, 2008

Iso kurpitsa, leikattuja sormia, outo eläin ja keltaisia lehtiä

Kun tilaa on huimat nelisenkymmentä neliötä, tuparitkin joutuu järjestämään useammassa osassa. Viime lauantaina oli vuorossa osa nro. 3, ja kun kerran all hallows’ eve osui samalle viikonlopulle, teemaa ei ollut vaikea keksiä.


Jack O’Lanterne löytyi ihan lähimarketista, ja tuntematon bloggari meinasi saada krampin ranteeseensa sitä tyhjentäessään. Nyt meillä on sitten muutama kilo kurpitsaa syötäväksi...Tyhjä Jack toimi komiana boolimaljana. Jossain vaiheessa iltaa vihreässä nesteessä kellui myös jäinen käsi.Saw VI. Ranskankielentaitoiset huomannevat sanaleikin.


Sunnuntai siis valkeni vasta iltapäivän puolella, mutta jopa melkein aurinkoisena. Kuten kaikki wanhat pariskunnat, me ja strasbourgilaisvieraamme liikahtelimme sunnuntai-iltapäivän kävelylle kanaalin varrelle ja salaiseen puutarhaan. Syksyn keltaiset lehdet ovat viehättävää kuvattavaa laskevan auringon lomassa, mutta idylliä rikkoi hieman viereisessä puistossa meluava tivoli. Ihmeen kovaa ääntä kykenevätkin pitämään. Joka tapauksessa, turistin leikkiminen on välillä ihan mukavaa kotikaupungissakin.

[Tässä kohti pitäisi olla kuva puistosta, mutta unohdin tietenkin pois usb-tikulta...]

...vaan entäs se outo eläin? Käykää kummastelemassa Tavan puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti