maanantaina, toukokuuta 19, 2008

Kolttuja ja koipia

Muotiblogivaroitus. Postauksellinen kolttuja ja koipia.

Aloitetaan koltuista.
Mussa on varmaan jotain vikaa, kun en näe missä on niiden niin kovin hehkutettujen kynähameiden hienous. Ne näyttävät siltä, kuin tyynyliina ja korsetti olisivat päättäneet lisääntyä keskenään, eivätkä imartele, tuota, yhtään ketään. Ainakaan rintojen alta alkavina. Tai sit kuuskytluku meni jo.


Mutjoo, tyylinsä kullakin. Asiana oli varsinaisesti saada hehkuttaa viimeisimpiä ostoksiani, kun muutkin.

Siirrytään koipiin. On ehkä fiksuin valinta ostaa paksut puuvillaiset sukkahousut juuri helteiden alla, kun niitähän on sitten ihan pakko päästä käyttämään. Onneksi labrassa saa päälle ilmastoinnin ja kouluviikoilla luokkamme on muuten vain kellarilämpötiloissa.
Noi on muuten vallan mainiot shortsienkin kanssa. En olisi ikinä uskonut, että pistän vielä joskus päälleni shortsi-sukkahousuyhdistelmän, mutta näköjään en sittenkään ole immuuni muotivirtauksille.


Tein taannoin inventaariota kenkävarastossani, ja totesin omistavani tasan yhdet mustat ballerinat. Tulin samalla siihen tulokseen, että yhdet (1) siistit kesäkengät = hieman liian vähän valinnanvaraa työaamuina. Tallustelin siis paikallisen halppiskenkäkaupan alennusosastolle etsimään ihan tavallisia mustia tossuja. Kuvasta voi todeta mikä oli tulos: eivät ole mustat. Mutta en minä hirveästi köyhtynyt. Sovittelin myös juhlasandaaleja: korkeissa koroissa näytin vallan hupaisalta ja kävelin kuin kihtinen lehmä, ja matalammat olivat rumia tai liian kalliita. Lopulta liikkeen sulkeutumiskuulutus kuitenkin pelasti harkitsemattomalta ostokselta.Harrastin myös Ebay-tunikashoppailua, sen tulokset, jos päälle mahtuvat, näette kunhan postipoika tuo kotiin. Tai kunhan postipoika käy turhaan koputtamassa ovella, koska eihän täällä ketään ole keskellä arkipäivää. Sitten kämppis tyhjentää postilaatikon joskus... pari päivää myöhemmin, jotta saan saapumisilmoituslappuni.

Nyt olen sitten kesäshoppailuni shoppaillut, ainakin kenkien ja tunikoiden osalta.


---
Edit: Designer's visions -blogissa näyttää olevan kilpailussa jaossa Guccin Sevigny -korkokenkiä (toukokuun 11. päivän postaus). Ei sillä, että minä 11 sentin koroille edes uskaltaisin, mutta kilpailu on näköjään vain Suomessa asustaville.

2 kommenttia:

  1. Itsekin oon nyt taipumassa sen puoleen et jätän juhlamekon päälle. Täytyy vaa toivoa, että olis hyvä ilma! Viime viikolla satoi nimittäin vielä lunta. oO

    PS. Strasbourg on ihana paikka! :) Kävin siellä pari vuotta sitten ja aion palata sinne joskus tässä lähitulevaisuudessa. :)

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin :D
    kaakao- tai jopa kahviseuraa saat jos ilmannut tänne päin.

    VastaaPoista