lauantaina, toukokuuta 31, 2008

Uusi look ja sukkahousujen ostamisen sietämätön keveys

On hieman kenkkua yrittää tehdä kunnianhimoista muotiblogipostausta kun unohtaa kameransa labraan. Ette siis pääse ihastelemaan minun päivänasuani, raukat. Joskaan en tiedä olisitteko päässeet muutenkaan.

Joka tapauksessa, viikonlopun aloittajaisiksi päätin assumoida sen materialistisen puoleni ja lähdin eilissäiltana töiden jälkeen shoppailemaan. Tavoitteena ITT (ihan tavallinen t-paita), sukkahousut turkoosin koltun seuraksi ja polvisukat. Halleilla oli ihanan tyhjää: kaikki kaupat ovat kahdeksaan saakka auki, mutta kunnon ihmiset ovat jo seitsemän pintaan siirtymässä ruokapöytään. Sain rauhassa vaellella rekkien välissä eikä kassoillekaan tarvinnut juuri jonottaa. Tämän ratkaisun teen seuraavankin kerran.

Alkuun pistäydyin tänne pari viikkoa sitten avatussa New Lookissa. Ihania mekkoja ja vallan sieviä korkokenkiä. Sopivan koon puuttuminen kuitenkin pelasti harkitsemattomalta hankinnalta. Ihan ilman heräteostoksia en kuitenkaan päässyt ulos. Jotenkin se vain tarttui lahkeesta kiinni, nimittäin pari Shaun-lampaalla varustettuja pikkuhousuja (anna mun kaikki kestää) :

Mussa on selkeästi villainen heikko kohta. I'm a sheep trapped in a human body.

Sitten jouduin toteamaan todeksi jo pitkään epäilemäni asian: joidenkin-muiden-kuin-ihan-tavallisten-mustien sukkahousujen hankita Ranskassa on enemmän kuin työn ja tuskan takana. Helskatti, sukkahousujen. Ei auta vaikka kuinka kiertää nyyluukkia, hooetämmää ja jopa ihan erikoisliikkeita, aina niitä samoja mustia ja puuterinvärisiä (tai hirviän kalliita).

Pelastajani saapui uloskäynnin vierestä, ja oli nimeltään C&A. Oli sukkahousua ja tuplapareja polvisukkaa... ja parantelin jopa halpakauppaan eksynyttä omatuntoani ostamalla luomupuuvillaisen limenvihreän t-paidan. Siinä on semmoinen kummallinen kaulan ympärille solmittava (?) asia, joten kai tää on nyt sitä kuuluisaa sailori-lookkia. Olenkohan mä jo vähän myöhässä?

Lopuksi voisi jopa muistuttaa, että tänään on se vuoden odotetuin juhlapäivä, ja jos et ole vieläkään keksinyt valmistujaislahjaa, suosittelen pistäytymään Lumpuissa ja tekemään vuosikerran tilauksen.
Edullinen, toivottu ja etenkin tyylikäs lahja.

5 kommenttia:

 1. Hoo, Skotlannissa tuli välillä vahingossa katsottua Shaun the Sheep -lastenohjelmaa, ja voi että sille sai nauraa oikein ääneen.

  Asiasta toiseen: itsehän muuten laitan tänään ylleni kavereiden valmistujaisjuhliin juurikin New Lookista ostamani koltun. ;)

  VastaaPoista
 2. mä en oo itseasiassa koskaan nähny ohjelmaa, noita lammastuotteita vain :)

  Uudessalookissa oli kyllä tosi kivoja mekkoja, sovitettavaksi olisi helposti loytyny puolentusinaa

  VastaaPoista
 3. Shaun ze Sheep rocks ! Pojat saivat dvd:n juuri lahjaksi Suomesta jossa se kuulemma on telkassa. HERVOTON !!!!!!!!!!!

  =D

  KS tunnari : http://pligaa.vox.com/

  VastaaPoista
 4. Mikä se second hand -huonekaluliike olikaan Lontoossa? Se linkki katosi blogin mukana.

  Loora

  VastaaPoista
 5. Loora,
  Emmaus: http://www.emmaus.org.uk/regions/view/london

  Maurelita,
  näyttää kieltämättä aika hervottomalta. Pitääpä tutustua paremmin :)

  VastaaPoista