tiistaina, huhtikuuta 08, 2008

Ristikuulustelua lomalla

Olen kevätlomalla.
Tai ennemminkin "lomalla", tässä sivussa tehdään tutoroitua projektia, ja joka toinen aamu herätään sen takia puoli kuuden - kuuden aikoihin. Oi ihana loma. Siitä johtuen blogi kuitenkin on vähemmällä päivittämisellä. En voi edes kunnolla raportoida Sannan lauantaisista synttäreistä: hidasälyinen ihminen unohti kotiin kaapelin, jolla valokuvat saisi tietokoneelle.

Kuitenkin, E.B. haastoi minut täyttämään intterweppi-ristikuulustelun, donc, voilà:

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
- Satakunta veikkaan. Tässä versiossa näköjään 55 ja wanhassa lisää.

2. Miksi aloitit kirjoittamaan omaa blogia nettiin?
- Syitä lienee moniakin... ensin jotenkin eksyin ihan vallan myöhässä blogistaniaan, rupesin lukemaan ihmisten kirjoitusia, ja ajattelin, että passaisihan tuota itsekin yrittää. Toisena syynä on se, että ulkomailla asuessa tulee kirjoitettua hirvittävän vähän suomeksi, ja tuntuma katoaa. Katoaa se tosin Suomessakin, jos ei asialle mitään tee.
Verryttelyä, sanoi kettu pihlajanmarjoista.

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?
- Hesari on kotisivuna, eli siitä tulee selattua vähintään etusivu ja Viivi ja Wagner. Demi.fi on ollut jo ties kuinka kauan ohjelmassa, ja uutena addiktiona tietysti Blogilistan kautta kaikki ne kymmenet blogit joita tulee lueskeltua päivittäin.
Sähköpostitkin yritän muistaa vilkaista ja joskus surffailen Ebayssa.

5. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.)
- Ei ole nykyään. Taisi joskus olla, mutta nyt ei ole tarvetta.

6. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?
- Ranskaa tulee puhuttua ihan kelvollisesti, ja englannillakin pärjään, vaikkei sillä kehumaan pääse. Minun ikäiseni ja minun koulutukseni saaneen suomalaisihmisen pitäisi kyetä parempaan. Täytyy varmaan mainita myös espanja ja ruotsi, vaikka molemmilla saan suunnilleen ostettua jäätelöä ja junalipun. Jälkimmäisen pystyn hoitamaan myös saksaksi. Jotain hyötyä tästä melkein rajalla asumisesta on.

7. Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?
- Höhö, mun telkkarista tosiaan näkyy ne kolme kanavaa ja nyt kun hajotin antennijohdon, nekin huonosti. Mut yleensä tule katsottua La nouvelle star, eli Ranskan Idols-ohjelma. Sen lisäksi seuraan Criminal Mindsia (alias Esprits criminels, alias FBI-tutkijat), mutta pahana ihmisenä netistä imuroituna.

8. Hissi vai portaat?
- Missä täällä edes on hissejä? Mut joo, jos hissi on kunnollinen, niin sitten se, muussa tapauksessa kävelen. Kitisevät kopit karmeita.

9. Onnen- ja epäonnennumerosi ovat?
- Ei tuo vieä mikään ole erityisesti tuntunut (epä)onnea aiheuttavan.

10. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa?
- Sitten voikin ihmetellä, että kukahan tätä ei ole vielä tehnyt :) Taidan pistää vahingon kietämään ja haastaa Sannan, Even dommareista ja ja ja Sirokon...

3 kommenttia:

  1. Onneksi tuikkasit sen niin vanhaan postaukseeni ettei kukaan enää mene perään kyselemään...njah njah... ehkä joskus kaivan sen itsekin esiin sieltä.

    VastaaPoista
  2. Tsekkaa 6. päivän (kai) postaukseni. Siksi en ollut vastannut haasteeseesi, huomasin sen kyllä ;).

    VastaaPoista
  3. eve, olin sittä sokia. Mut ei se mitään :)

    VastaaPoista