maanantaina, elokuuta 25, 2008

Näitä aamuja

Tänään oli jokseenkin... hmm... surrealistinen aamu.

Meillä talon edessä tehdään jonkinlaisia katutöitä. Kun aamulla herää ja luopuu korvatulpista, joutuu heti suoraan sulkemaan ikkunan. Tänä aamuna en kuullut edes puolen metrin päässä korvastani olevaa radioselostusta. totesin, että ovat levittäneet työt talon edestä myös sen taakse. Hienoa loistavaa. Pidetään sitten kiinni keittiön ja kylppärinkin ikkunat.

Lisää melusaastetta oli luvassa kun kylmiä väreitä tuntien totesin, että lemppariaamuradio-ohjelmani (lemppari + aamu + radio + ohjelma) on palkannut jotakin päivittäisreportaasia tekemään Michel Druckerin. Yyyh, jos voi ihmisellä olla antipatioita jotain juontajaa kohtaan. Onneksi ohjelma kuitenkin taitaa tulla sen verran myöhään aamulla, etten joudu kuuntelemaan. Mutta silti, mikä osoitus huonosta mausta Europe 1:ltä.

Druckerhan on siis se ihminen, joka juonsi Ranskan Euroviisilähetyksen vuonna 2006. "Nuo joutaisivat Pariisin eläintarhaan. Suomi ei ole koskaan voittanut, eikä voita ainakaan näiden pellejen esityksellä. Miten tuollainen pääsee Euroviisuihin?" Kaikkihan varmaan arvaavat/muistavat ketkä olivat lavalla. Eipä silti, ei se minun Drucker-inhoni Euroviisuista johdu, vaan siitä että miehen asenne tuntuu olevan jokseenkin samanlainen omahyväinen koko ajan...

Vaan, ei siitä sen enempää.
Lähdin tänään sen korjatun takarenkaan voimin töihin pyörällä ekaa kertaa loman jälkeen.
Muistattehan kun kerroin siitä kevyen liikenteen sillasta, joka aiheutti minulle epämääräisiä kiertoteitä koska oli ensin korjattavana ja sitten blokattu koska mösjöö Sarkozy?
Tänään ajelen rauhassa oikeaan suuntaan, ja mitä näenkään!
Tai siis, en näe:


Tuossa piti olla silta.
Joutuu varmaan etsimään jonkin fiksun kiertoreitin, polkupyöräni ei vielä osaa levitoida.

Tramissa mustaan pukuun ja Picasso-kravattiin pukeutunut liikemies kuunteli Shakiraa.

4 kommenttia:

 1. Eivätkä ole keksineet narulossia.

  VastaaPoista
 2. Hmm. Itseasiassa siinä vieressä oli jotain uusia naruja tai johtoja. Olisihan niitä pitkin voinut harrastaa nuorallakävelyä.

  VastaaPoista
 3. Toi silta näyttää ihan älyttömän hienolta! Tai siis, ei se silta nyt, mutta toi ympäristö. Tuolla olisi kiva pyöräillä...

  VastaaPoista
 4. Siellä _on_ kiva pyöräillä. Etenkin kun kanaalin vartta pääsee kymmeniä (satoja?) kilometrejä sujuvasti ja ilman huolta autoista.

  VastaaPoista