sunnuntaina, kesäkuuta 15, 2008

Iso Fooding

Minä en oikeasti vieläkään tiedä mitä "fooding" tarkoittaa. Jos joku armaista lukijoistani kykenee ilmaisun ymmärrettävästi suomentamaan, olen kiitollinen.

Joka tapauksessa, tänään oli Sannan, Ollin ja Ollin isoveljen seurassa vuorossa le grand fooding d'été. Käytännössä siis iiiso piknik, jonka tuotto meni nälän vastaiseen hyväntekeväisyyteen, ja jossa ruoan tekivät melkein-Michelinkokit. Ei ehkä ihan tähtiä, mutta laadukasta silti, viidellä eurolla. Ruoka oli hyvää, mutta sitä ei ollut tarpeeksi. Juomaa sen sijaan oli. Anjoun viinit ja Ricard sponsoreina. Sadettakin nähtiin vain yhden varttitunnin verran.

Ensi vuonna hyökätään portille heti kun se aukeaa, nyt aikaa meni turhaan standeille jonottamisessa, ja lopussa oltiin paikalla jopa vähän liian myöhään. Loistava idea, liian vähän henkilökuntaa. Nuudelikana oli ehdottomasti päivän paras annos.

Mutta cadre oli mainio, Strasbourgin taidekoulu, école des arts décoratifs. Kuvista voitte myös bongata toisen tuntemattoman suomalaisbloggarin (se blondi)...
Arvatkaa tympäiseekö jatkaa opiskelemista tämän päälle...

PS: Miksi oi miksi melkein kaikilla viime viikkoina HelLooksiin kuvatuilla tytöillä on legginsit jalassa? Vähän mielikuvitusta nyt ihmiset hei! Ja jos mielikuvituksettomuus ei riitä syyksi, niin sanottakoon, että se ei ole enää muotia Ranskassa. Nih.

3 kommenttia:

 1. Maistuis varmaan mullekin!

  MINÄ en ole KOSKAAN pitänyt legginsejä! Paitsi joo talvella. Farkkujen alla.

  Mutta sitä piti lähinnä sanomani, että me likes the yläkuva. :)

  VastaaPoista
 2. You like the yläkuva :D Siinon hirveesti ihmisiä...
  Ja täytyy myöntää, että mullakin on yhdet legginsit, jotka ihan noin niinkuin välihousuiksi aikoinaan ostin. Vai lieköhän ne vielä jossain?

  VastaaPoista
 3. Tosiaan jäi ikävä hiukajainen loppupäiväksi... Ehdottomasti ens kerralla osataan jonottaa tehokkaammin ;)

  VastaaPoista