tiistaina, kesäkuuta 10, 2008

Toiset osaavat valokuvata

Ooh. 10 000. Blogini kymmenestuhannes kävijä oli Hämeenlinnasta, mikäli oikein Sitemeteria tulkitsin. Virtuaalinen ruusu sinne. @-->---

Niin, en ole koskaan ollut kuvablogi-ihminen. Blogissa pitää olla tekstiä, ja mieluiten vielä hyvää tekstiä, jotta jaksan käydä siellä paria kertaa useammin. Nyt kuitenkin viime aikoina olen törmännyt muutamiin kuvablogeihin, jotka saattaisivat muutamia lukijoitani (katselijoitani?) kiinnostaa.

Eli, linkkejä linkkejä...

~ Jos kärsit hääkuumeesta, sen parantamiseen ei ainakaan tehoa häitä ja muita tapahtumia kuvaavan Mary Tellezin Fresh Focus -blogi. Persoonallinen ote ja kauniita kuvia ihan tavallisista ihmisistä.


~ Javier Carralin Los Lugares Hablan on aivan tuore blogi täynnä ympäri maailmaa otettuja kuvia. Iloa ja kurjuutta, pysäyttävää mustavalkoisuutta ja hämmentävää värikkyyttä.


~ City Daily Photo -projekti on mielenkiintoinen. Sivuilta löytyy linkkejä blogeihin telluksen joka kolkalle. Osallistujat esittelevät kotikaupunkiaan yhden kuvan verran päivässä: Oulu, New York, Saigon, Auckland... Strasbourgia ei listassa ollut, mutta kelpaisiko entinen (ja tuleva) kotikaupunkini Nancy?


~ Jacques Maladroit kuvaa Suomessa, ilmeisestikin ranskalaisen linssin läpi. Tekstittömät kuvat jättävät tilaa katsojan tulkinnoille.

6 kommenttia:

 1. Kiitos mielenkiintoisista linkeistä. Pari hääkuvauskeikkaa tulossa, pitääpä ryhtyä tutkimaan tuota ekaa linkkiäsi..

  (Hääkuvaaminen on pelottavaa, sillä jos hääkuvien kanssa mokaa, on aikamoinen piru merrassa. Ja kun vielä useimmilla kuvattavilla on aika tarkka käsitys siitä, millaisia kuvien on oltava.)

  VastaaPoista
 2. Heh, voin kuvitella. Hääpäivänähän kaiken pitäisi olla täydellistä ja mennä morsion mielen mukaan ja niin edespäin :)

  VastaaPoista
 3. Hei, tulin tanne vasta vierailulle. Linkkivinkkisi ovat mielenkiintoisia. Kaympa tsekkaamassa.

  VastaaPoista