tiistaina, heinäkuuta 01, 2008

Ruotsalaiset...

Alkuun, ah armaat lukijani, auttakaa minua ulkoasuongelmassa ja vastatkaa viereiseen kalluppiin koskien tuota taustalammasta.

---

Jos minulla vaikka sitten olisi rohkeutta kirjoittaa (taas kerran, vini vini), muotiblogeista. Tällä kertaa en suomi finskiraukkoja, vaan siirryn lahden toiselle puolelle Ruotsiin, jossa muotiblogit tuntuvat ovan huomattavasti kuumempi sana kuin täällä meillä.

Siinähän kirjoittavat. Eiku. Eivät kirjoita.

En vain ihan tajua ruotsalaista tapaa tehdä muotiblogia. Ymmärrän tietysti, että muotiblogissa asut ovat pääosassa, mutta ainakin minä tympäännyn tosi pian jos sisältö on lajia "Kävin kirppiksellä. Ostin ihanan kaulakorun. Aurinko paistaa ja linnut ruikkivat. Piste." Och samma på svenska.

Ja näitähän riittää sinivihreillä. Jos Ebba ei ole kuuluisastunut kirjoittajantaitojensa ansiosta, niin ei sitä ole myöskään tehnyt Lisa, Linn tai Elin...

Pitääkö tästä tehdä se päätelmä, että länsinaapurissa ollaan lukutaidottomia ja -haluttomia, vai olenko se vain minä joka ei ymmärrä pelkkien kuvien tarkoitusta, ja ei niin ollen jää koukkuun? Mun pitäis kai vaan enemmän seurata muotia ja vähemmän lumppuja. Enhän minä edes tiedä, ovatko kirjavat sukkahousut ja mustat shortsit muotia. Kääntyvätkö päät takanani siis koska olen niin järkyttävän muodikas, vai ihan vähemmän mieltäylentävistä syistä?

Koska kuitenkin pääsin aiheeseen, saan oivan aasinsillan esitellä päivän asuni. Ei se ei ole juNppapuku. Vaan mustat shortsit (alennusmyynnit) ja musta t-paita (alennusmyynnit...) Kameran tarkennus ei itselaukaisimella ole parasta A-luokkaa. Olkapään takana on muuten cycle PDCA, jonka pistin oveen näkyville että opin kunnolla ulkoa. Eivätkä sitten edes kysyneet tenteissä. Bäh.

Ja kerrottakoon, että ulkona on melkein +30°C lämmintä, mutta sukkikset ovat pakolliset ilmastoiduissa sisätiloissa työskennellessä...

6 kommenttia:

 1. Kommentoin lampaasta. Se on söpö ja saa tuijottaa, mutta se on kuriton, hyppii sivupalkin tekstin päällä. Lammas karsinaan! Tämmöistä vaihtoehtoa ei ollut äänestettävänä, äänestän sitä silti.

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa se hyppii tekstin alla, mutta joo, sehän tässä onkin onkelmana...

  VastaaPoista
 3. Tuijottava lammas on oikein sympa! Pikku prinssiä vai Mylénen laulua, vai molempia...?

  VastaaPoista
 4. Pikku Prinssiä varmaan enemmälti :D
  Vaikken mikään fani olekaan.

  VastaaPoista
 5. Tunnustan, että katson muutamista muotiblogeista vain kuvat, koska teksti ei jostain syystä nappaa tai jaarittelua on liikaa. Ehkä näillä bloggareilla on tyylitajua, jota haluavat jakaa, mutta ei kirjoitustaitoa/halua/inspistä/mitälie. Kauheimpia ovat kuitenkin sellaiset, joihin on ladattu vaikka mitä viimeisempiä viritelmiä ja luksusmuotia netistä, mutta kirjoittajan omat päivänasut ym tyyliin farkut ja musta toppi by H&M. Ei sillä, että kummassakaan olisi mitään vikaa. Jotenkin mielestäni ne pitäisi vaan sopia yhteen... Tajuaakohan tätä pointtiani? :) Lammas on ihana!

  VastaaPoista
 6. Vendaval,
  huono teksti on toki vielä masentavampaa kuin tekstittömyys, mutta kun minusta tuntuu, että Ruotsissa kaikki muotiblogit toisavat samaa kaksilauseista kaavaa. Tylsää.

  VastaaPoista