perjantaina, heinäkuuta 11, 2008

Tulos: bof

Piti kirjoittamani siitä paastosta.
Olen siis vieläkin täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Itseasiassa neljä päivää meni naurettavan helposti. Oli erittäinkin yllättävää huomata, ettei minulla ollut missään vaiheessa nälkä. Ainakin oppi erottamaan sen Ihan Oikean Nälän ja proosallisen "haluaisin syödä jotain" -olon. Heikotusta tai muutakaan ei tullut, tokana päivänä pikkuisen päänsärkyä.

Jollain ääripaastolla olisi tietysti ollut eri asia olla, mutta minähän sain kuitenkin energiaa mehuista, sellaisen kuutisensataa kcal päivässä. En tosin vieläkään kyennyt ymmärtämään, miten muslimit voivat Ramadanin aikaan paastota koko päivän täysin juomatta, ja sitten illalla ahtaa hirveitä määriä ruokaa. Voisin huonosti minä.

Ja todettakoon, että saksalainen luomuporkkanamehu on erinomaista.Käytiin sitten eilen hortoilemassa helteessä Nancyssa. Tarkoituksena käydä visiteeraamassa kolme asuntoa. Tulos: bof.
- Ensimmäisen omistaja oli unohtanut meidät, eikä siis ilmaantunut paikalle.
- Toinen oli vallan liian pieni. Ullakkoasunto, joten L. mahtui seisomaan suorassa noin kolmasosassa makuuhuonetta. Ja porraskäytävässä haisi kissa.
- Kolmas oli iso ja kiva, mutta vilkkaan kadun varrella. Ei toivettakaan nukkumisesta ikkuna auki. Eikä paikkaa polkupyörille, joka meidän kohdallamme on melkoinen miinus. Ei oikein viitsi jättää kadullekaan varastettaviksi.

Lauantaina ei voi kuin käydä parempi tuuri. Tosin tästä parempaan ei enää paljoa tarvita.

Loman alkuun ja Suomenreissuun enää viikko aikaa, ja asunnon olisi melkein löydyttävä ennen sitä.
Mitenniin tiukka aikataulu..?

2 kommenttia:

  1. Makkaralle sieltä :)

    Sitä ennen sais tosin halutessaan vastailla meemiin.

    VastaaPoista
  2. Joo!
    Ja muutakin kirjoitettavaa olisi, mutta meemi ensin

    VastaaPoista