torstaina, heinäkuuta 03, 2008

I'm siiinging in the rain...

Tänään on satanut suurimman osan aikaa. Suunnilleen kaatamalla. Niinä hetkinä kun ei satanut, oli kirkas auringonpaiste ja +25 astetta lämmintä. Päätä siinä sitten miten pukeutua.

Minä joka tapauksessa päädyin kaupungille sateessa, pikkukengissä, ison käsilaukun kanssa ja tietokone selkärepussa. Ja kun vielä tietää, että koneeni on nimestään huolimatta ennemminkin raahattava kuin kannettava, niin voitte arvata valtaisan motivaationi kenkäkaupoissa kiertelyyn.

Kävin kuitenkin muutamassa. Toteamassa että mitään ei ole. Ostamassa porkkanoita.
Väsyneenä raahauduin tramia kohden, kunnes päätin vielä pistäytyä ohimennen Andréssa, joka yleensä on ihan liian kallis minun kukkarolleni.

Ja siellä ne olivat. Viimeisen alehyllyn nurkassa. Viimeinen sopivankokoinen pari tökötti lattialla kuin minua odottamassa. "Ma foi, taisin löytää kengät."
28 euroa.
Kaksikymppiä mösjöö Andrélle (jonka nimi ei varmaankaan ollut André ja joka puhui puhelimeen koko asiakaspalvelutilanteen ajan. "Pusi pusi niin mäkin sua") ja kahdeksan suutarille joka vaihtoi suoriltaan korkolaput.

Mutta ne ovat söpöt. Koroilla jopa pysyy mukavasti pystyssä. Kävelemisestä ei sitten puhutakaan mitään.
Minun omat tyttökenkäni <3Ja sopivat jopa mekonkin kaveriksi. Tummat sukkahousut taas sitten eivät sovi, mutta olkoot nyt epämäärävaloisen kuvan ajan.

Huomenna pitäisi olla koululla klo 7:50 esittelemässä tutoroitu projekti. En taida kuitenkaan taiteilla paikalle näissä kaunottarissa. Tyydyn ihan vaan mustiin ballerinoihin. Huomisen jälkeen enää loppuraportin kirjoittaminen ja esittely. Tässähän uhataan valmistua syyskuussa.

Opiskelijasta aikuiseksi. Hui.

2 kommenttia:

  1. Ihanat! Siis nämähän ei ole korkeat eikä varsinkaan ne piikkikorkoiset, joissa nilkat hajoo.

    VastaaPoista
  2. Ei ne niin korkeat ole kuin miltä näyttävät! Eivätkä etenkään piikkikorkoiset, höhö. :D

    VastaaPoista