torstaina, syyskuuta 11, 2008

Veitsenterällä

Uusi banneri jotta vähitellen siirtyilisin henkisesti täältä Melkein Rajalta lännempään.

Tuossa aamulla soitettiin tuntemattomasta numerosta. EDF bonjour, minä olisin tässä teidän alaovella, miten tästä pääsee sisään? Toista soittoa ei ole kuulunut, joten kai siellä sitten oli joku asuntoon päästämässä.
EDIT: Arvakaa vaan, selvisikö se kaasusähkömies alaovelta ylös saakka? Ei. Kuulemma kukaan ei ole käynyt, ja nyt tässä sitten selvitellään, että mitä helevettiä on tapahtunut.

- - -

Tiedättekö, toisinaan tulee niitä hetkiä, joina kristallinkirkkaasti tajuaa, että minun kimppakämppäelämälleni on viimeinkin tultava loppu. Eilen oli niistä yksi.

Minulla on yksi kunnollinen keittiöveitsi. Fiskarsin huipputerä ja minun silmäteräni. Säilytän sitä veitsitelineessä, pesen suoraan käytön jälkeen... olen joskus jopa miettinyt sen viemistä omaan huoneeseeni, ettei kukaan muu koskisi. Kuitenkin, koska Veitsi on saanut jäädä rauhaan, olen antanut sen olla keittiössä.

Eilen tulin töistä, pyörin keittiössä ja yhtäkkiä silmäni nauliintuvat johonkin:
Minun Veitseni on tökätty terä edellä pystyyn ruokailuvälineiden kuivausastiaan muiden sekaan!
Sellaista ei tehdä!
Se on rikos veitsisyyttä vastaan!

Nappasin Veitsen nopealla ranneliikkeellä pois kärsimästä.

Onneksi yksikään kämppis ei osunut keittiöön juuri sillä hetkellä kun Tuntematon Bloggari seisoi siellä hullunkiilto silmissään ja kokoelmansa terävin veitsi kädessään.[Kuva: Mylor, Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.0 Generic -lisenssillä]

2 kommenttia:

  1. Suoranainen rikos on juu.
    Ja pätevä syy muuttaa ja äkkiä... Kannattaisi ehkä tehdä veitsyystesti ennen kuin hyväksyt uuden kämppäkaverin.

    VastaaPoista
  2. Noh, uudelle kämppäkaverille uskaltaa sanoa melko terävästikin veitsistä :D

    VastaaPoista